среда, 13 февраля 2013 г.

гідрографічна карта дніпра київ

дозволя постйно пдтримувати нацональну колекцю карт на рвн сучасност

Впроваджена у виробництво технологя «друк карт на замовлення»

видання «Всник Держгдрограф».

З досягненнями втчизняно гдрограф знайомить читачв щоквартальне перодичне

З 1 счня 2013 року вартсть одного примрника ПМ Украни становить 36,00 грн. з урахуванням ПДВ та поштових витрат.

Для забезпечення мореплавцв навгацйно-гдрографчною  довдковою нформацю, необхдною для постйно пдтримки карт  посбникв для плавання на рвн сучасност, державна установа «Держгдрографя» готу  вида Повдомлення мореплавцям (ПМ Украни). Повдомлення мореплавцям видаються в мру накопичення нформац з безпеки мореплавства щотижня окремими випусками  на протяз року складають 48 номерв.

Таблиц можуть стати у нагод мореплавцям, судноводям, штурманам та студентам спецальних навчальних закладв.

Збрник мстить навгацйн та довдков таблиц, призначен для виршення штурманських задач. Таблиц, створен на основ «Мореходных таблиц» (МТ-75),  навгацйним та навчальним посбником.

Вартсть одного примрника становить 150,00 грн. з урахуванням ПДВ без вартост поштових витрат.

Увага! Видано новий посбник    909 «Навгацйн та довдков таблиц для судноводв» украньскою мовою.

Поточну коректуру навгацйних рчкових карт здйсню ДП «Укрводшлях».

Ус альбоми створено на баз матералв космчно зйомки та промрних робт останнх рокв, виконаних за допомогою високоточних промрних комплексв.

Видано альбом «Навгацйна рчкова карта Кивського водосховища, рчки Днпро вд Лова до Камарина, рчки При'пять вд Усвського плеса до Чорнобиля»,   3534, останнй з коллекц альбомв навгацйних рчкових карт р. Днпро, яка складаться з навгацйних рчкових карт Канвського водосховища вд Кивсько ГЕС до Канвсько ГЕС,  3533; Кременчуцького водосховища вд Канвсько ГЕС до Кременчуцько ГЕС»,  3532; Днпродзержинського водосховища та гирлово частини рчки Ворскла, 3531; Днпровського водосховища та рчки Самара вд мста Новомосковськ до гирла, 3530; Каховського водосховища вд Днпровсько ГЕС до Каховсько ГЕС,  3529; Нижнього Днпра вд Каховсько ГЕС до гирла,  3528.

Видано посбники «Лоцйний опис рчки Днпро»,  105, та «Перелк чинних тимчасових  попереднх ПМ Держгдрограф Украни»,  910, 2012 рк.

Згдно з вимогами та рекомендацями Мжнародно гдрографчно органзац державною установою «Держгдрографя» розроблено та впроваджено комрки електронних карт першого масштабного дапазону (overview) UA1F0005 та UA1F0006 (масштаб 1 : 2 000 000). Представлений в електронному вигляд картографчний продукт мстить набр необхдних навгацйних даних на зону вдповдальност Украни  придатний для використання у навгацйних системах.

Державною установою «Держгдрографя» здйснено нове видання паперово МНК  3701 "Порт Одеса". У зв'язку з цим МНК  3701 (2007 р.) не  придатною для використання у навгацйних цлях.

З метою забезпечення користувачв доступом до баз даних Повдомлень мореплавцям Украни, виконуючи рекомендац Мжнародно гдрографчно органзац щодо включення тимчасово та попередньо коректури морських навгацйних карт до файлв коректур електронних карт нацонального видання, Держгдрографя з 01 счня 2013 року запроваджу додатковий сервс для користувачв укранських ПМ у вигляд можливост вдображення файлв паперових випускв ПМ Украни в роздл "Повдомлення мореплавцям" пдроздл "База даних ПМ Украни".

тел./факс : (+380–44) 292–64–44

пр-т Гагарна, 23, к. 513, м. Кив, 02660

ФДУ «Держгдрографя» «Укрморкартографя»

Комментариев нет:

Отправить комментарий